maanantai 23. kesäkuuta 2014

Juhannus eli "Onks kana hallon?!"

Juhannus kului töissä ja mökkeillessä. Olin aaton ja juhannuspäivän työpaikalla jumiutuneena työpisteeni eteen. Tosin sielläkin asiakkaista tarttui ihana hyväntuulisuus. Oon itse enemmänkin talvi-ihmisiä, mutta ajatus etukäteen juhlimaan karanneesta kaveriporukasta nosti kyllä kesäfiiliksiin. Juhannuspäivän illalla työpäivän päätyttyä hurautin pikkukirpullani E:n ja muiden perään mökkeilemään.

Olin ihan mielettömän hyvissä tunnelmissa, vaikka välillä satoi, ja muun ajan oli vaan kylmä. Sauna ja palju kuitenkin pysyivät lämpöisinä. Silloin, kun en ollut kypsymässä 40*c vedessä, seurailin porukan pelejä ja kilpailuja. Itse en osallistut juuri mihinkään peleihin, koska lähes kaikissa oli ajatuksena, että häviäjät joutuvat juomaan. Eipä tuo silti menoa haitannut. Kaikki juhannuksessa oli hyvää ja seura parasta.
"KETKÄ MUISTETAA? VOITTAJAT!"Nyt yritän ottaa arjesta kiinni. Koko juhannuksen ajan söin ihan pitkin seiniä. Oikea ranne on tulehtumassa ja täytyy tänään laittaa tukeviin siteisiin, jotta pystyn naputtelemaan töitä koneella. Juuri laitetut ripset ovat ihan tuhannen räjähtäneet kaikesta paljuilusta ja saunomisesta, mutta onneksi nekin saa tuunattua jälleen uuteen uskoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti